Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Co Robić żeby Nie Wywalało

Exibit98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie co można robić w DT żeby nie wywalało.Proszę o nie zamykanie tematu po pierwszej lepszej odpowiedzi.Nie piszcie tylko wyłącz programy albo masz za słabego neta.Bo to każdy wie a neta mam 2mb.Uważam ze powinno starczyć.A i jeszcze prosiłbym tez o sposoby na zmniejszenie lagów.

Gość Mounthains
Opublikowano

Sposoby na zmniejszenie lagów....

hmm: to raczej wina serwera że są lagi

w DT sa lagi to przez prawdopodobnie serva, nie przez ciebie ^^...

Niestety nic z tym nie zrobisz

Gość Mounthains
Opublikowano

aa juz pamiętam :D

procesy --> metin2 --> ustwaw priorytet --> wysoki

up@ niedokładnie podał

Opublikowano
Albo daj Ctrl +alt_ Delete wejdź w Procesory znajdź tam metin2.exe i zwiększ wydajnośc :D (czy zmniejsz, nie pamiętam xD)

1)alt+ctr+del

2)Procesy

3)Metin2.bin (bodajże)

4)PPM>>Ustaw priorytet>>Powyżej normalnego lub więcej

Uwaga:

Inne programy będą mulić, tylko metin będzie śmigał.

@Mou

byłeś szybszy (miałem antyflooda) ;d

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Hmm komp dobry napewno grafa GeForce 8600 GT.Moze ma ktoś jakieś jeszcze pomysły.Ale pamiętam ze gdzieś się chodziło po kompie usuwało się jakiś pliki itp.

Opublikowano

Może to coś ułatwi.Najczęściej mnie wywala w taki sposób że czasami jest taki 2-8min lag nikt sie nie rusza itp (tak najczęściej mnie wywala)Nie mam lagow tak nagle się pojawia a ten długi lag

Bywalec
Opublikowano

zapewne grasz na sdlongju tam kazdego KICKA nic na to nie poradzisz po prostu za duzo ludzi tam gra ;/

Opublikowano

jeden mądry dobrze napisal, jak wejdzie na dane pietro za duzo ludzi to wywali ;p trzeba eliminowac konkurentow - ded i handel i na pietrze np. bedzie sie mogl tylkowylogowac i out z dt;p i mniejsza szansa ze cie wywali ;p tak sie robilo na ytsf jak za duzo ludzi bylo w dt i kickalo all :D

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

Jest też tak , że częściej kicka jak walisz z milita/boja... nie wiem czemu ale to prawda....

であるSpidoo

Opublikowano

dlatego nalpiej mieć dwóch ziomków takich jak ty i sobie idziecie i każy bierze 1/3 spota i nie kicknie ... A jak solo robisz to ciężko... Nawet ciężko samemu zdąrzyć all ubić...

であるSpidoo

Opublikowano

jak idziesz w 20 i all moby na ciebie lecą to jak ma nie wywalac? ale chyba wina serva bo długie lagi to za dużo ludzi jest poprostu

Opublikowano

Nom na większości privów tak jest ;/

priorytet wysoki - z tym możesz spróbować podobno troche pomaga ... i najlepiej wyłącz wszystkie inne programy i nie potrzebne procesy...

であるSpidoo

Opublikowano

Mou ma racje.

Wyłącz Skype, gg. jezeli masz włączone.

W dt sie nie expi ;/ bo prawie nic nie leci.

Jezeli masz 60-50 lvl radze v1 do 65. Potem v2

sygna1c.png
Bywalec
Opublikowano

eh... to nic nie daje ;]

jak idziesz na kowala na serverze SDLONGJU to najlepiej stać i się patrzeć jak inni biją bo ubijesz pół spota i kick ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...